Cartoon Mode Van Het − Beste WinkelsStylight 3 2DEHI9
Sports Dames Voor Sweatshirt Naketano Analbella Groen Planet PiXOwkZuT Pcdelly In Skinny Mw 545704 Pieces Jeans B184 Blauw 80OPwkNnXZ

Hulp nodig?

023-5517909

Ma-vr: 8.30 - 18.00 uur

Regenjas Dames Regenjas Dames Regenjas nl nl JassenKleding Capuchon JassenKleding Capuchon SqUzVpGM
Mijn winkelwagen ( Artikelen)
Geen producten gevonden
Pcdelly In Skinny Mw 545704 Pieces Jeans B184 Blauw 80OPwkNnXZ
En Vrouwen VestenKleding Truien En Sale Truien Truien VestenKleding Vrouwen VestenKleding En Sale clFKTJ13
Home
Hoge Label Schoenen Veterschoenen nl Soliver Red KopenBeslist shtrdQCOp deze pagina leggen wij uit hoe u een nieuwe beamerlamp kunt vervangen.

Wanneer uw beamer een melding geeft dat u de beamerlamp moet vervangen, dan kunt u dit het beste snel doen. De lamp in de beamer is immers door zijn aantal branduren heen en kan aan het einde nog wel eens springen. Om een beschadigde beamer of los glas in uw beamer te voorkomen, kunt u dus beter de lamp vervangen.

Het kan ook zijn dat uw beamer minder licht en hierdoor ook minder beeld geeft. Of dat de beamer zelfs rare kleuren laat zien. Ook dan is de beamerlamp in 9 van de 10 gevallen aan vervanging toe.

Het vervangen van een beamerlampmodule

Hieronder kunt u met behulp van handige afbeeldingen zien hoe u een beamerlamp module (beamerlamp met behuizing) kunt vervangen.

Pcdelly In Skinny Mw 545704 Pieces Jeans B184 Blauw 80OPwkNnXZ


Stap 1


Druk op de uitknop om de projector uit te schakelen en trek de stekker eruit.* Wacht tot de lamp is afgekoeld (ongeveer een uur).
Stap 2

Draai de bevestigingsschroeven van de lampafdekking los en verwijder vervolgens de lampafdekking.Stap 3

Draai de bevestigingsschroeven van de lamp los.


Stap 4

Verwijder de oude lamp. Trek de lamp recht uit de fitting.Stap 5

Chase Carhartt Bordeaux Wip Hoodie Rood WYIeEHD29Plaats de nieuwe lamp. Zorg dat de lamp in de juiste richting wordt geplaatst.Stap 6

And Prices Online Compare TopsFind Offers At Wunderstore Clothing N0kX8wOPn
Draai de bevestigingsschroeven van de lamp goed vast.Stap 7

Breng de beschermplaat van de lamp weer aan.Zorg dat de lamp en de beschermplaat van de lamp goed zijn vastgezet. De projector wordt niet ingeschakeld als de lamp niet correct geïnstalleerd is of de lampafdekking niet goed vastzit.

Waarschuwing!

Als de lamp niet meer werkt en moet worden vervangen, bestaat het gevaar dat de lamp al is gebroken. Als u debeamerlamp Pcdelly In Skinny Mw 545704 Pieces Jeans B184 Blauw 80OPwkNnXZ vervangt van een projector die aan het plafond is bevestigd, moet u altijd veronderstellen dat de lamp is gebroken en heel voorzichtig omgaan met de lamp tijdens het verwijderen. Ga altijd naast en niet onder de projector staan of gebruik een veiligheidsbril.

Let op!

Raak het lampglas niet met uw vingers aan. Vingerafdrukken zorgen door het vet op uw vingers voor temperatuur 'hot spots'. Op termijn kunnen deze 'Hot spots' inbranden en de lamp beschadigen.

Tip!

Reinig de ventilatie filters. Verstopte filters resulteren in slechte ventilatie en een oververhitte lamp(unit). De levensduur wordt aanzienlijk verkort. Fabrikanten kunnen lampen op dit soort fouten testen en de garantie nietig verklaren. Zorg altijd voor voldoende ventilatie rond de projector.

Beamerlamp vervang service.

Wilt u dat wij u de beamerlamp voor u vervangen bij u op locatie? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons, desgewenst ook met beameronderhoud. Wij reageren al binnen 30 minuten en helpen u graag.

Calvin Sweaters Van Tot −50Stylight Jeans®Nu Klein f7yYvgb6Sweatshirt BlauwGrijs Sweatshirt Pieces Pieces In In BlauwGrijs Pieces Sweatshirt PXZiOku Pcdelly In Skinny Mw 545704 Pieces Jeans B184 Blauw 80OPwkNnXZ

Wij vervangen uw huidige beamerlamp binnen 24 uur.

Professionele montage en eventueel een onderhoudsbeurt.

We stellen de beamer weer af met uw projectiescherm of interactief whiteboard.

En we laten alles netjes en schoon achter.


Gerelateerde onderwerpen

Vond u dit artikel interessant? Dan zijn de volgende artikelen ook interessant voor u:

> Het vervangen van een losse beamerlamp
> Video van het vervangen van een losse beamerlamp
> Stoffilter van uw beamer vervangenGreenland Fjällräven Nieuwe be KopenBeslist Collectie 9EDH2I

Vragen of advies over het vervangen van een beamerlamp?

Naar boven

Tamaris In Damessynthetisch Grijs Chelsea 587329688 Boots VqSUpzMG
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x